promille eller ej

Det kan være virkelig mange grunde til, at folk gerne vil kende sin egen eller en andens alkoholpromille. Der er også en forholdsvis normal måde hvorpå du kan finde denne. Med en alkoholtester, som de fleste også kender fra politiet, er det en realitet hurtigt, at få et svar på om en person har alkohol i blodet eller ej.

Der er heldigvis temmelig stor afvigelse i kvalitet af de alkoholtester der findes på markedet. I lighed med det meste andet hænger pris og kvalitet hyppigt sammen i forbindelse med alkoholmetre. Omend det kan være meget fristende, at erhverve sig et billigt alkoholmeter er det for det meste ikke den optimale løsning.

Meget er dog afhængigt af det formål hvortil du overvejer at anvende en alkomåler. For i nogle situationer vil der forlanges et endnu mere nøjagtigt resultat end i andre. Man bør derfor i forvejen være klar over til hvilket formål du vil benytte en tester.

Hvis du har et ønske om et nøjagtigt svar bør du benytte en test med brændselscelle. Hvis der er en brændselscelle kan din alkotester genoptage målingen mange gange og sådan give et mere nøjagtigt svar. Det er derfor også kun derved, at du sikrer dig, at andre stoffer ikke påvirker svaret. Omend andre stoffer ikke skulle give udfald kan det imidlertid alligevel være en fin ide ikke, at spise FEMTEN minutter inden du laver din test. Ligesom du ikke skal ryge FEMTEN minutter inden da det kan forstyrre din alkoholtester.

Hvis man ønsker at benytte en alkotester til, at undersøge hvorvidt du ligger indenfor de 0,5 promille, som det forlanges i lovgivningen for, at du kan køre bil. Bør man være bevidst om, at du skal have fat i en god test, hvilket kan afgive et nøjagtigt svar, ellers kan man komme ud for at politiets alkoholtester giver et andet svar.

Det kan også hænde, at man mere overvejer at anvende sin alkotester til sjov. Det kan være i forbindelse med en firmafest, hvor alle får chance for, at måle deres alkoholpromille. Hvis alkotesteren er til et formål som dette behøver man ikke erhverve sig det dyreste apparat, her kan du nøjes med et uden brændselscelle. Man skal dog være bevidst om, at forskellige typer mad hyppigt giver udfald på alkometre som disse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>