den usunde letvægt

En stor del folk der slås  for, at veje mindre, begår den fejltagelse, at de udelukkende ser på deres vægt hvis de skal fastlægge om de har tabt sig. Men sådan bør det reelt ikke være, for det er ikke vægten alene som har betydning for, om korpus er sund.

Mange er nok godt bevidste om, at det er fedt du gerne vil have så lidt af på korpus, som overhovet muligt. Dog uden, at du er ganske klein. Men vægten fortæller ikke kun noget om fedtmængden på korpus, den fortæller nemlig også noget om muskelmængden i korpus. Muskler er tungere end fedt og dette er også grunden til, at flere forskellige som træner hårdt for, at smide nogle kilo fedt vil opleve, at deres vægt øger efter en periode. Simpelthen fordi de opnår flere muskler, der er kraftigt positivt.

For at være i stand til at lave en rigtig recension bliver du af den grund nødt til alene, at kunne fokusere på fedtmængden i korpus. Til dette benytter du en fedtprocent måler, som kan fastlægge hvor mange procent af korpus, som består af fedt.

Med en fedtprocentmåler får du derfor chance for, at skabe dig et virkeligt foto af hvordan det står til med ens sundhed. Derudover kan en fedtprocent måler være et virkelig godt stykke værktøj, når du skal i gang med, at bortkaste nogle kilo fedt. For med en fedtprocent måler kan du sikre dig, at det virkeligt er flæsk du mister og ikke muskler, hvilket vil være temmelig trist.

Det er også temmelig simpelt, at erhverve en fedtprocentmåler og de kan fås i næsten alle prisklasser. Det er i det mindste en lille smule ærgeligt, at der ikke er flere som vælger, at anskaffe en fedtprocent måler når de skal til , at tabe sig. For det resultat du får virker virkelig bedre, end det du vil kunne købe med en vægt.

Man kan ligeledes anvende en fedtprocent måler til, at opmuntre sig selv, når du starter på træningen. I takt med, at du taber mere og mere fedt på korpus, hvilket kan være en enorm motivation til, at give den en ekstra skalle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>